Dagens nr 2!




Den goda nyheten nr 2 är att min son A äntligen har funnit sig ett rum att hyra hos en kompis till honom som har en 2 a i Årsta, jätte bra läge och allt känns super för Adam. Han är nöjd, glad, lycklig och lättad.
 
Det har varit några nätter´s grubblande för oss båda två, då vi inte riktigt vetat hur det skulle lösa sig för honom med boende nu inför studiestarten på universitetet.

Jag/vi har lagt ut hur mycket krokar, svarat på annonser, annonserat och efterlyst efter boende hur mycket som helst den senaste tiden.
Det som ställde till det rejält i det här var att A hade ett rum att hyra hos en person som han känner, helt plötsligt fast personen i fråga hade lovat honom rummet så har rummet blivit uthyrt till en annan istället.
Man satt helt förbluffad/förstummad av denna händelse för 2-3 v sedan och man undrade verkligen vart mänskligheten och ärligheten hos folk har tagit vägen och är på väg.

Så.... vi fick liksom börja om från skratsch och söka, leta, mejla, ringa m.m och tillslut fick han napp hos en av A´s gamla hockey kompisar. 
Så nu går flyttlass nr 2 till Sthlm om 1½ veckan. Det första flytt"lasset" gick ju för 1 mån sedan till Barcelona men "lasset" kom ju hem igen :)

Nu blir det återigen en uppslitande liten mor och son historia och några tårar kommer jag att fälla även denna gång, sist var det när han tog steget mot Barcelona.

Visst modershjärtat kommer gråta en skvätt igen men va fan... sthlm är så mkt mkt närmare!
På något sätt känns det här verkligen som på riktigt den här gången för A.


TACK TILL ALLA ER SOM HAR ENGAGERAT ER OCH HJÄLPT OSS PÅ ETT ELLER ANNAT SÄTT.
VI ÄR HUR TACKSAMMA SOM HELST!


*

LOVE
M


Kommentarer
Postat av: kikki

Jasså har A kommit hem till svedala igen;) sköööööööööööönt att ha honom på närmre avstånd va,phu.

Ha det så gott.

krammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

2010-08-24 @ 21:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback